alyssa bernal? everythings to me baby

hey peeps

hey guys!thanks for the visited yeah.here youll know who i am and whats myself is all about.so cheer and do comment my article yeah.

alyssa bernal one of my favourite 'me singing'

tag1 Pictures, Images and Photos
nowadays,people judge their 'love' from a beauty,for me,better look inside cez now,girls outhere only have a beautiful face but not a beautiful attitude,.

ibu,i want ice cream :((((

ibu,i want ice cream :((((

best ke tak best?

best kot.apa yang best? act kita tengah tengok ANUGERAH SKRIN 2010 ni :) selamat menonton suhaila filus :DDD

hati booooooooo

hati booooooooo
hey hoe hati sayang,hehe shes my hati.nama dia siti suhairah.dia same age kita,lahir pun the same day but not the same time :) dia sweet okay.kita suka dia buat lawak takguna dia, :) kadang kadang dia jadik takbetul,kita takutt sangat.hehe.oh,suara dia sedap okay.dia memang pandai nyanyi. <3 dia kakak kepada siti asma.dia sweet tau,kita suka dia menari jugak,macam anak lembu.jadik kita nama kan dia satu nama comel,disebab kan kita memang panggil dia hati,so kita tambah sikit hati booooooooo <3 hehe kalau nak kawan denagn dia ke,nak kenal kenal ke,add lah dia k,nah, 'erra suhairah' :)

indah quekk quekk

indah quekk quekk
indah ku sayang,hehe.ini lah dia indah kita.real name dia nur syuhaimah'.umur dia 19 tahun dah.dia comellllllllll sangat oh.somel bangat.dah putih macam anak jepun.hehe,yang dia pulak,kita suka dia jadik takguna jugak.dia dengan hati dengan jiwa memang suka buat lawak.bising duduk dengan diorang ni.dia ni kalau ajak kita ,hati dengan jiwa pergi karaoke,mesti dia yang pilih kan lagu,yang jadik tukang nyanyi nya,hati,jiwa,kita.dia tukang pilih and buat bising.yang best tiem karaoke,evrytime pergi karaoke,kitorang mesti nyanyi lagu 'down' then kitorang menari macam orang takbetul.hehe,kita panggil dia indah quekk quekk sebab dia ni kalau menari memang macam itik sikit. :D hehe so,nak kenal dia,add lah fb dia k, 'syuhaimah husin" :D

jiwa meow meow

jiwa meow meow
k,shes myyyy jiwa.hehe dia meow meow kita okay.dia form five this year.kita harap mak asma seedia senapang gajah serta *ayat baku kejap :D serta meriam buluh time nak jawab spm nanti k.do ur best.i love when she smile,cute tau tak,hehe.sayang mak asma kita ni.muahh. :) kalau nak kawan kawan kenal kenal dengan dia,add lah facebook dia ni k,search je ;siti asma shari'nan ti keluar lah muka dia :)

Wednesday, December 22, 2010

hehe no words,just watch it okay :)

hehe,act kita saja je buat video ni.kita boring taktahu apa nak buat.dah habis sekolah lagi boring rupanya kan :)hm time ni kita balik dari sekolah kita,teman adik kita ambik results pmr dia.tadi dekat sekolah,macam macam rupa yang menangis.hm kita ucap kan congratulations bagi yang straight A's.bagi yang tak lulus,takpa spm ada lagi.do ur best for ur future k.oh anyway,adik kita tak dapat straight pun,dia dapat 1A 6B's 2C's.tadi adik kita pun nagis jugak.dia kata kawan kawan dia semua straight,dia je tak.then kita pun katalah dekat dia "kalau akak dapat macam awak ni dah bersyukur dah,sebab bukan nya results awak teruk pun,lulus cuma tak dapat semua A je"hm then dia pun cool down :) hm then ibu bawak pergi drive thru mcd,then makan dekat rumah.kesian ibu tak sempat makan dah nak kena pergi kerja.hm lepastu kita balik,lepas dah habis makan,kita terus on lappy,adik kita pulak on pc dekat bawah :) so dengan tak tahu apa nak buat selain dari fb,fs,twitter semua,kita pun buat lah video yang dibawah ini,check it out :) (Y)
 



check this website,its all about alyssa bernal

www.alyssabernal.com :)
iloveyou & <3

Tuesday, December 21, 2010

goodbye :)

sekolah? tidak lagi :D
yeyeah dah habis sekolah.awak,kita dah tak sekolah dah :D perasaan kita sekarang quite happy plus sedih.alah tapi normal lah kalau berperasaan macamtu kan.hm tapi....*tapi lagi,tapi tak sempat nak rehat,dah nak start kerja dah.baru je ingat nak update belog kita ni selalu.takpa,kita try update time kita balik kerja okay awak.tapi lagi,tak promise tau.takut penat :) hm awak nak tahu tak,banyak benda kita dah buat lepas spm ni.kita dah kemas bilik kita kasik berkilat+licin+halusss dah.ibu pun dah tak bising sebab bilik kita semak.alah haritu semak sebab no time lah nak kemas kemas.buku kita kan,kita biar bersepah dekat atas carpet. but now,dah kemas dah.semua buku buku kita yang this year punya,kita packed,nak buat recycle.nanti boleh dapat duit.buku kita banyak tau.


hm pasal kerja pulak,kita kerja dekat Dunkin Donut,Ampang Point.kita kerja dengan bestie kita,nama dia Maizatul Ermira *mai je kita panggil.hm act masa spm haritu,kitorang gap jauh untuk sampai kan last paper.tu yang kitorang carik kerja tu.1st place kitorang pergi,Axis Atrium.kitorang carik dekat dalam tu,adalah some yang suruh letak nama dengan phone number.eleh tapi tak call pun.-__- then lepastu,kitorang pergi Carefour ampang pulak,pun sama je,takda call pun.esok tu kitorang carik dekat Ampang Point, * haa yang ni ada,tapi mungkin Allah saja nak uji kesabaran kita dengan mai.kitorang dah carik satu bangunan Ampang Point tu,semua nya just take our phone number just incase they need us.kitorang almost give up,nak balik dah tapi mai cakap apakata try dekat Dunkin Donut.then bila try pulak,yang orang kita tanya tu pulak manager dekat situ.apa lagi bukan main lah kitorang duk bodek.akak dekat situ cakap diorang memang perlukan dua orang lagi.so memang rezeki kita dengan mai lah haritu.alhamdulilah syukur.dah nak balik dah time tu,tapi dapat jugak akhirnya.akak tu suruh both of us isi form.kitorang pun isi je lah dengan hati yang gumbira. :D dia suruh start 21th december,tapi nasib baik kita called akak tu untuk tanya pasal apa ntah,then akak tu cakap start kerja 26th pulak.takpa lah,ada lah time untuk rehat+makan banyak banyak.wink.


hm tak sangka dah habis sekolah dah wak.GONNA MISS MY SCHOOLMATES :( 
kita harap kita punya results okay,then kita nak capai cita cita kita.fashion designer wanna be.wink. <3333
okay now,kita nak letak gambar kita time sekolah sikit,time pergi carik kerja sikit eh eh.check it out :




nama dia ady,form4,and loveyou


again and sara which is choosing a drink

zairul and zaki,kami melawat maziz di hospital,juga form4 :)

kita pinjam phone zaki dan dia bebel kita :)

kita dengan syirot,loveyou adik & <3

last day sekolah with pikot,loveyou adik



nurfatin farhana while waiting my mum,loveyou



again


crazy together,kita,fatin,nadia

ni time kita carik kerja pulak :)



mai yang kita sayang

 sundae cone


isi form


ni kita tengah isi form pulak :)

dah habis, to all my schoolmates,iloveyouguys a big much & bye

Sunday, October 10, 2010

Saturday, September 18, 2010

ibu shegebu,.....

video
comel sangat ibu menari <3 video ni di record masa ibu tgh lipat baju :)